Fritid og opplevelser

Fritid og opplevelser

Polarbadet

Polarbadet er et eksotisk aktivitetsanlegg, tilpasset alle aldersgrupper. Du finner det midt i Troms fylke og er ideelt sted for trim, lek og avslapping. Anlegget har åpent hele året. I badelandet har vi ett av fylkets største veggutsmykking, orginalkunst av Alvin Jensvold og Svein Arild Berntsen. Foto: Polarbadet

[www.polarbadet.no](http://www.polarbadet.no)

Undervegs

Undervegs er en nord norsk turoperatør med Øverbygd i Målselv, Indre-Troms som base. Undervegs er naturveiledere og arrangerer turer og kurs innen friluftsliv i Nord Norge.

[ ](http://www.undervegs.no/engelsk/eg10.html)

[www.undervegs.no](http://www.undervegs.no)

PolarZoo

PolarZoo er den eneste dyreparken i Nord-Norge, og dyreparken er også verdens nordligste. Dyreparken dekker et areal på 1100 mål – tilsvarende 108 fotballbaner. Ingen andre parker har et så stort areal per dyr, og det gir PolarZoo det karakteristiske villmarkspreget. Vår villmarkspark åpnet den 18.juni 1994,  og den ble besøkt av til sammen 56000 nysgjerrige gjester de to første sesongene.

www.polarzoo.no

Målselv fjellandsby

Målselv fjellandsby ligger bare 20 min. unna Bardufosstun. Både skientusiaster og familiefolk har svært gode forhold her.

http://www.malselvfjellandsby.no/

Lenker

Hjem

http://www.malselv.kommune.no

http://www.malselvfjellandsby.no

http://www.idrett.no/troms/t2.asp

http://www.nye-troms.no

http://www.polarbadet.no

http://www.reistadlopet.net

http://villmarksmessa.bardu.net

http://www.bardufosshotell.no

 

 

overnatting, kurs, konferanser og idrett