Aktivitet

Bo hos oss å få 20 % rabatt på inngang i polarbadet.

Polarbadet er et fantastisk badeland med 2 sklier, motstrøm, boblebad, tyrkisk badstue, ulike basseng, 1-og 3- meter, solarium, veggkunst, kafé og Theema’s Thai Spa

http://polarbadet.no/

 

Bo hos oss og besøk Polar Park

Polar Park er en av nord-Norges mest populære turistattraksjoner og er vel kjent som verdens nordligste dyrepark. Parken benytter et område på 1140 mål med vill og vakker natur i Salangsdalen i Bardu kommune i Troms fylke. Disse naturomgivelsene setter en perfekt ramme rundt ditt besøk i Polar Zoo.

PolarZoo`s største attraksjon er Wolf Camp, der du har muligheten til å bli med inn i innhegningen for å møte de mytiske og legendariske ulvene på nært hold.

http://www.polarpark.no/

 

I Målselv Fjellandsby finner du herlige skibakker, en skipark, langrennsløyper med panorama utsikt, Barnas Målselv Fjellandsby, restaurant, pub, sportsbutikk og mye mere.

Bakkene byr på muligheter for fantastisk skikjøring, men også om hyggelig stemning og vakker natur. Vi gjør alt for at det skal være enkelt å være gjest i Målselv Fjellandsby, uansett om du kommer med familien, medarbeidere eller vennegjengen.

Fjellandsbyen er bare en 20 minutters biltur unna Bardufosstun.

http://malselvfjellandsby.no/

 

 

 

 

Booking:

Tlf. 77 83 46 00    post@bardufosstun.no
 

 

[www.polarbadet.no](http://www.polarbadet.no)       [www.polarzoo.no](http://www.polarzoo.no/)       [www.bardufosstun.no](http://www.bardufosstun.no)

 

 

 

overnatting, kurs, konferanser og idrett